Jag erkänner direkt. Att vara lärare är fasen inte det enklaste man kan göra här i livet. Jag minns ju själv hur man var i skolan… vi hade okristligt stygga grejer för oss som kanske kan bura in mej om jag säger det här, så det får bli osagt. Så hemska som vi var är faktiskt inte 16-åringar idag som tur är, annars hade jag blivit helt aven på fobbikarna. Nä, jag älskar dom här finniga, tåsvettiga drularna och kryllhårade sminkdockorna med samma frisyrer allihopa. Jiddrar dom brukar jag bara säga att dom ska kamma sig, så brukar det ordna sig. Men inte idag heller…

Det har börjat en dansk kille i klassen som är lite av en klyddig möghong, alltså en dryg skithund, på Stockholmska. Han har halva röven bar och kepan bakochfram och ligger ner i bänken så jag ens undrar om han ser nåt över bordskanten. Så långt är det väl lugnt, jag har själv byxor som visar skåran ibland säger dom. Hahaha, hoppas jag inte chockar nån läsare nu. Såna här är vi från Lomma förstår ni, gott hjärta men inte alltid rumsrena. Den här killen Carsten, är smart. Han har haft nåt företag där dom importerade piratkopierade märkeskläder från Kina, som han sålt och fått massor av stålar påstår han. Det är säkert sant, för han är driftig grabben. Så driftig så att jag kom på möghongen med att sälja braj utanför skolans toaletter i förrgår Ja, det händer ju hela tiden att man hör det smusslas, men jag har inte sett det förr. Fick ju lov att ta honom i hampan och ringa snuten. Dom hittade en hel del annat i hans bil, som inte bara var braj…. Det fanns både vapen och LSD där. Så nu sitter han i häktet och stämingen är inte på topp i skolan om man så säger.

Mina vanliga finniga och tåsvettiga drular och kryllhårade sminkdockor som jag har kommit så jäkla bra överens med förut, har börjat sacka av och är inte lika fokuserade längre. Jag märker att dom börjar se snett på mig och man ser på en del blickar att det är något som inte är som det brukar. Idag tog jag tag i några av brudarna och bad dom stanna kvar fem minuter. Det kom fram att det gick rykte om att jag skulle ha våldtagit en elev på min förra skola och blivit tvångsförflyttat hit. Jag blev helt galen när jag fick höra det. Fattade ju direkt att det var den där dansken som spridit ut det som hämnd, vilket vrövvel!!!

Funderar på vad jag ska göra. Har samlat alla lärare nu på eftermiddagen för att reda ut saken och rentvå mig. Har kontaktat rektorn på min förra skola som ställer upp på högtalartelefon i konferensrummet. Hon ska berätta att det inte är sant, så har vi det ur världen. Sen måste jag försöka få hjälp med att sprida ut att det är lögner på nåt vis… Funkar inte det så får jag väl besöka herrn i häktet och säga att jag stämmer honom för förtal om han inte tar tillbaka det han sagt. Just nu är jag lite vilsen, skriver av mig här på bloggen, hoppas det är OK.

Behöver flabba mitt i eländet, ska kolla på favoriten Svullo som elak polis nu..