Tjena mors! Vad kul att ni hittar hit till min lilla skrivarhörna. Börjar känna mig varm i pågadressen nu efter några inlägg och ännu roligare att ni verkar gilla mig. Smart av er tycker jag, hahaha. Ska tala om att dansken på skolan får sin rättegång nästa vecka. Tydligen så ingick han i ett större nätverk så dom har plockat in fler. Kul ändå att ha gjort en insats, trots att det är synd på grabben som var riktigt smart… men en del gör klantiga val här in livet. Fobbick, som vi säger här i Skåne om dumhuvuden.

Träningen går bra. Jag har dejter på gymmet med vackra Lena tre gånger i veckan, vilken gubbe skulle inte njuta av det, hahaha. Se en svettig hottie i tighta träningsbyxor. Pöss Lena! Gubben börjar forma till sig också, smörklumparna runt midjan börjar smälta och regattan närmar sig med stormsteg. Seglar och paddlar så ofta jag kan, nästan varje dag. Blåser det, tar jag segelskutan Örla och är det still tar jag min Seagull med paddel. Gött mos. Livet leker.

Lena var med mej hem på lite fika förra veckan (OBS: BARA fika). Hon började snacka inredning direkt hon kom in. Hon trodde nog inte att jag skulle ha en sån bra smak. Gillar ju konst och kvalitetsdesign, även om inte tiden räcker till riktigt de senaste åren när jag börjat satsa på havsaktiviteter. Förr var jag ofta på kvalitetsauktioner och letade svenskt tenn, Arne Jacobsen och Kaare Klint bland annat. Dansk design ligger närmast gubbpumpen, finns mycket fint där. Lena är rolig. Jag flörtar hejvilt så hon tar mig inte på allvar längre.

Jag hade en gammal dansk designsäng som var väldigt speciell, så hon ville provligga på skoj. När hon väl låg där blev jag lite för busig, kastade mig på henne och tänkte kittlas lite. Då BRAKADE det till. Hahaha, höll på att väta i byxan som vi garvade. Vet inte om jag satte fälleben på sängen i skuttet eller om vi glytta oss för mycket. För jag kan aldrig tro att det skulle bero på vikten. Stackars Lena, vad hon gett sig in på. Jag grät egentligen lite inombords för sängen har varit med mig i tio år. Men vi tog oss upp, hutta hossorna (kasta strumporna om ni inte fattar) och började röja i bråten. Lasta skräpet på lastkärran och bar in extrasängen från gästrummet. Tur att hon har tränat Lena, för det var ett riktigt karlajobb. Jisses, vi garvade så fort vi glutta på varann.

sheraton säng

Nya sängen!!

Nu har jag gjort slag i saken och köpt en säng från Trademax. Riktigt, riktigt schysst. Jag har slutat gråta över min gamla designsäng nu. Tvärslutat. Köpte en Sheraton 180. Det är en kontinentalsäng; underst är det en träram, sen en svensktillverkad resårbotten , ovanpå det en resårmadrass med pocketresår och överst en bäddmadrass. Jag ligger som en prins. Sover som en kung, alltså en passande säng för mig. Hahahaha! Jag fastnade för designen först, den är rätt unik, en specialdesignad säng med stålben och ett läckert lila tyg. Gillar möbler som har det där lilla extra. Sedan är den oooootroligt skön. Inser nu när jag fått den här att det kanske var ödet som ville att min gamla säng brakade ihop så att jag kunde köpa en Trademaxsäng. Tog en medium/fast som skulle passa min kroppsvikt. Och det gjorde den med råge!