God morgon alla glada! Anders från Lomma här igen. Ska bara börja med att säga tack för ert stöd, ni som läst mitt förra inlägg och ringt och sms:at. Det har löst sig nu. Med gemensamma krafter lyckades jag få alla att förstå att det var tomma anklagelser. Gött mos, som man säger. Nu mår jag prima ballerina igen.

Har suttit på Blocket och letat nytt försegel till Neptunkryssaren, hittat ett i Lund som jag ska åka och kika på ikväll. Om några veckor är det dags för Vindhemsregattan, en tävling för bara Neptunkryssare. Tänkte träna stenhårt ett tag nu eftersom jag har anmält mig och Viktor. Nu jäklar ska gubbarna ge ungtjurarna en match dom aldrig glömmer. Hehe. Det är Nynäshamns segelsällskap som ordnar det hela och vi har tagit en weekend där på Stadshotellet, så vi får sova gott och vara i prima skick när det ska till. Sen hade vi tänkt att det blir nog lite party i stan också. Ser fram mot det så det kliar i kroppen, härligt! Måste se till att ha utrustningen i tipptopp till dess och börjar med att byta försegel, man hittar riktigt bra erbjudanden genom Blocket faktiskt.

Nu, innan jag åker till Lund, tänkte jag starta upp mitt nya gymkort. Man tränar bra mycket armar på havet men det sliter också om man inte tränar musklerna runt omkring. Dessutom behöver jag få riktigt bra kondis och lossa på några smörbyttor kring kaggen om jag ska ha någon chans på regattan. Vi fick det betalt genom jobbet, huuuuuur bra som helst juh! Ska gå med hemkunskapsläraren, hon är ett jäkla krutpaket. Snygg som f-n är hon också. Hoppas hon läser det här.. hej Lena! Hahaha… Nej, hon vet att jag tycker det. Har faktiskt bjudit henne på middag en kväll, tänkte att hon var trött på att laga mat. Det var vad jag sa till henne för att få henne att gå med. När vi satt ute och käkade och hade det så trevligt efter ett par pils så halkade det ur nåt som hon tydligen uppfattade som lite vulgärt. Sen var det kört på den fronten. Äh, jag får väl nöja mig med att vara kompis ett tag, tids nog smälter hon som smör… hahaha, eller hur Lena? Det ska bli kul att träna ihop i alla fall, jag kommer känna mig som en tupp att gå som hennes sällskap dit. Hoppas hon har snygga träningskläder…! Oooops, say no more Anders…