Tjenare! Nu har du hamnat på bloggen som klottras ner av mig, Anders från Lomma. Jag är en helt vanlig drommel som plågar en hel drös av stackars ungdomar att lära mer om ekonomi. Brottsplatsen är inne på en skola i Malmö. Naaaaj, du. Nu ljög jag. Jag plågar inte dom, det är dom som plågar mig. Nej, om jag ska vara lite seriös så älskar jag mitt jobb. Men vissa dagar, när dom har försökt arra opp mig en hel dag så flyr jag till havet och båten. Havet är min hjärt- och lungrädding brukar jag säga. Här kan jag ta mig en jamare, fylla på med energi, spänning och luuuuugn! Jag är på havet eller nära havet så ofta jag kan och just nu är det segling och paddling av havskajak som ligger o skvalpar i pumpen. Jag har en Neptunkryssare, En cool segelbåt för en cool kille. Åsså en kajak, en Zegul Arrow Play, en riktig glidare.

Jag har klirrat en Tuborg i skrovet och döpt skutan till ”Örla”, tyckte det var passande i början när jag inte var så haj på vad jag gjorde. Örla betyder irra på Skånska, och det var väl just det som jag gjorde… Nu har jag fullt fokus på vad jag gör. Det är ju bra för det är mycket att ha koll på när man ska segla. I kajaken (som inte har nåt namn än), kan jag bara vara den stora drommel jag är och glida fram genom livet. Vi har en jäkla massa pippisar ute på Lommabukten här som man kan kika på. Grannt må du tro.
Jag vill i alla fall hälsa dig VÄLKOMMEN till mig blogg. Hoppas du gillar mig trots att jag är som jag är, eller ännu bättre så gillar du mig för att jag är den jag är.

Oresundmarin.se – är vad det låter
oresundmarin.se ska du läsa om du är nyfiken på havet och allt roligt man kan ha på havet. Lek här, få energi här och lär om dig själv o livet. Hoppas jag kan inspirera nån tokfan. Du kommer att få läsa om segling, paddling, naturliv, mitt jobb, resor, inredning, och galenskaper. Skriver på skånska ibland, bara så ni vet.

Maila mig
anders@oresundsmarin.se